Få hjälp med det mesta inom tandvård

God eftermiddag, god eftermiddag och välkommen till mig och min blogg. Jag kommer att ta upp en sak i det här inlägget som jag tänkte kunde vara bra att nämna. Det ska handla om en tandläkare på Gotland. För det är ju så här att vi alla har ett förhållande till våra tänder och vi måste gå till tandläkaren hur gärna vi än vill slippa. Fast om man vänder sig till en mottagning som heter Din Tandhygienist Harriet så blir det faktiskt riktigt trevligt att gå till tandläkaren.  

Jag är så glad att jag blev rekommenderad att gå till just denna tandläkare på Gotland när jag flyttade ut till denna Östersjöns pärla som jag ändå tycker att Gotland är. Jag ville inte börja på Folktandvården (det är säkert inget fel på dem), det är bara det att det är så förskräckligt långa väntetider, och det slipper jag när jag vänder mig till Din Tandhygienist Harriet. Det mesta inom tandvård kan man få hjälp med när man kommer till denna trevliga tandläkare på Gotland som förstås inte bara har ett trevligt bemötande, hon har en kompetens som man förstås inte bara kan få på skolbänken, det krävs flera års praktik för att utveckla en kunnighet och kompetens till att kunna erbjuda tandvård av varierande slag. Nästa gång jag går dit ska jag göra en tandblekning, i alla fall gjuta en sådan där skena och sedan få lära mig hur jag ska applicera blekningsmedlet. Detta ser jag fram mot. Det var allt för den här gången, tack för att ni tog er tiden att läsa det här inlägget!